PErsonal

Här lär du känna våra medarbetare på Ingelsta Golf!


Tommy Engqvist
Greenkeeper/Service


Tommy är vår supervassa fixnisse tack vare sin skarpa hjärna och två händer av guld! Inte nog med det, han kan även hantera hagelbössan som ingen ann'!


Telefon: 070- 814 27 46
E-post: tommy@ingelstagk.se

Warren Clements
Head greenkeeper


Vår brittiske banchef Warren analyserar varenda litet grässtrå på golfanläggningen och besitter enorma kunskaper inom området. Fråga honom något om fotbollslaget Fulham så får du svar på det också!

Telefon: 070- 617 49 72
E-post: warren@ingelstagk.se

Daniel Ivarson

Anläggningsansvarig/Pro


Daniel är Ingelstas egen golfguru. Vid en fullträff med drivern når han 280 meter. Många lockas av hans charmiga inre och stannar gärna en stund på klubben och pratar om livet -alltså golf!

Telefon: 011- 31 35 35
E-post: info@ingelstagk.se

Stefan Gunnartz
Receptionist


Har du blivit bemött av en otroligt trevlig och passionerad golfare i sina bästa år så är det Stefan som tagit emot dig. Utöver sitt jobb i receptionen ser han även till att hålla ungdomsverksamheten levande för våra barn och juniorer på klubben!

Telefon: 073- 070 48 28
E-post: sgunnartz@telia.com

Amjad Darwish

Greenkeeper


Ser du någon åka på en gräsklippare i högsta fart? Då är det Amjad du ser. Han är en arbetsmyra utan dess like och lika trevlig och givmild därefter. Amjad bjuder alltid på det bredaste av leenden!

Håkan Strandh

Greenkeeper


Håkan är vår egen Rolls Royce Phantom III Limousine. Från 40-talet glider han fram, lång och ståtlig med auktoritet och finess. Han sprider glädje och god stämning bland personal och kunder. Men låt dig inte luras av dess vackra yttre. Repar du lacken så kommer hornen fram!