INGELSTA GOLFKLUBB KM MATCHSPEL

KM MATCHSPEL

Ingelsta Golfklubb KM Matchspel är en gammal favorit i tävlingsschemat som återuppstod under 2020 efter några års frånvaro. Här tävlar vi emot varandra i matchspel i en stege som till slut leder fram till en final där vinnaren i KM Matchspel koras. Tävlingen är öppen för alla medlemmar på Ingelsta Golfklubb.

SÅ SPELAS KM MATCHSPEL

Anmälan till tävlingen görs som vanligt via Min Golf. När anmälningstiden har gått ut lottas första omgången och samtliga spelare meddelas vem de lottats emot. Det är då upp till spelarna att ta kontakt och komma överens om när respektive match ska spelas, boka starttid samt efter spelad match meddela resultat. Där efter lottas omgång två och så vidare.

Båda spelarna i varje match har lika stort ansvar för att matchen blir spelad, och när man vet vem man ska spela emot ska man försöka se till att matchen blir spelad så snart som möjligt, dock senast på sista datumet uppsatt för den omgång matchen gäller. Råkar det vara så att man inte kan eller hinner spela inom utsatt tid ska man lämna WO. Maila sedan resultatet till Kalle Alm så fort matchen är spelad.

Om en match inte spelas inom de datum som är uppsatta för respektive omgång avgör tävlingsledningen, med hänsyn tagen till orsakerna, vilken spelare som ska utses som vinnare av matchen.

Alla som deltar spelar minst två matcher. Förlorar man första matchen går man vidare till "andra chansen" där man har chansen att ta sig fram till B-final.

Tävlingen spelas enligt regelboken och över tolv hål.

Sista anmälningsdag till Ingelsta Golfklubb KM Matchpel är söndagen den 9:e maj.

Prelimenärt spelschema: 

  • Omgång ett spelas mellan 17/5 - 30/5
  • Omgång två spelas mellan 2/6 - 13/6
  • Omgång tre spelas mellan 17/6 - 30/6
  • Inget spel under juli månad
  • Omgång tre spelas mellan 1/8 - 15/8
  • Fortsättningen beror på hur många som anmäler sig

Spelschemat mailas ut till deltagarna inför varje omgång.

Anmälningsavgift: 100;. betalas senast den 9:e maj via Swish till Stefan Gunnartz på 0730704828, uppge namn och "Matchspel". Det går att betala kontant i caféet till Stefan Gunnartz.

Frågor om tävlingen ställs till Kalle Alm, 0702-32 12 78, eller Börje Gavér, 0703-73 31 05